Despre noi

Slide

Cine suntem

Ca aliat în călătoria afacerii tale, angajamentul nostru se extinde dincolo de furnizarea unui serviciu - suntem aici pentru a ajuta la asigurarea succesului tău pe termen lung. Experimentează o eficiență a costurilor de neegalat cu ELGEKA-FERFELIS, partenerul tău de încredere în obținerea unui succes durabil. Valorificăm expertiza noastră extinsă, sistemele robuste și infrastructura avansată pentru a garanta rezultate solide.

  1. Fondat in 2002, ELGEKA-FERFELIS este o companie comercialã de top in sectoarele alimentare si alte sectoare FMCG din România.
  2. Oferim un sistem integrat de Servicii Comerciale, inclusiv vânzări, marketing, marketing comercial si logistica.
  3. Facem parte din grupul ELGEKA, care operează nu numai în România, ci și în Grecia și Cipru.
Slide

De ce să ne alegeți

Valoare Adăugată

Suntem o organizație flexibila, ce foloseste o abordare integrată și tehnologie de vârf pentru a maximiza creșterea profitabilă a brandului tău și pentru a oferi soluții la cele mai exigente provocări din lanțul de aprovizionare.

Eficiență în Costuri

Oferim acces rapid și eficient din punct de vedere al costurilor pe piața din România, astfel încât să puteți beneficia de avantajele unui singur reprezentant si implicit de reducerea costurilor.

Provocările Pieței Românești

Ținând cont de geografia dificilă a României - o suprafață mare acoperită de munți, dealuri, păduri și locații îndepărtate sau drumuri dificile - și fluctuațiile semnificative sezoniere ale vremii, cu ierni lungi și înzăpezite - asigurăm distribuția fluentă a bunurilor de consum rapid (FMCG) la nivel național. Instrumentele noastre avansate de prognozare, infrastructura noastră logistică și parteneriatele locale ne permit să transformăm aceste complexități în puncte forte, oferind soluții de distribuție fiabile și eficiente adaptate cerințelor unice ale pieței românești.

Echipă de încredere

Profesioniștii noștri dedicați își îmbunătățesc constant competențele echipelor lor cu ajutorul tehnologiei și a proceselor de ultimă generație, pentru a oferi cel mai înalt nivel de excelență în servicii.

Rețea și Infrastructură

Oferim soluții de distribuție fiabile și eficiente. Rețeaua noastră acoperă întreaga țară, inclusiv zonele dificile, fie direct, fie prin intermediul partenerilor selectati cu atentie. Acoperim tot sectorul FMCG cu rute specializate pentru fiecare canal și tip de produs. Ajungem la peste 15.000 de magazine în întreaga țară, din care peste 4.000 sunt Clienti Internaționali.

Slide

Activitatea Noastră

Oferim oportunitatea excelentă pentru furnizorii cu potential din România și din străinătate de a-și dezvolta comercial produsele la un cost controlat și cu un risc limitat.

Oferim un sistem integrat de servicii comerciale în domeniile vânzărilor și marketingului (online și offline), marketingului comercial și logisticii, formând un element integral în lanțul de aprovizionare al partenerilor noștri pentru construirea cu succes a brandului produselor din portofoliul nostru.

În domeniul serviciilor de logistică, oferim depozitare, distribuție, reambalare, expediere și servicii specializate de comerț electronic. Avem peste 22.000 mp de facilități de depozitare acoperite și certificate, cu facilitati de refrigerare, distribuite în 8 locații. Un spațiu de birouri suplimentar de 11.000 mp este distribuit în mai multe clădiri. Flota noastră constă în 152 de masini, dintre care 45 de masini de livrare, care transporta peste 4.850.000 de baxuri.

Slide

Scopul Nostru

Îmbunătățim viața de zi cu zi prin facilitarea accesului la produse de calitate.

Viziunea Noastră

Devenim partenerul de încredere și eficient din punct de vedere al costurilor pentru companiile care intenționează să-și extinda si sa isi dezvolte afacerea în România.

Viziune, Misiune și Valori

Misiunea Noastră

Asigurăm o creștere durabilă și profitabilă a afacerii pentru partenerii noștri și brandurile pe care le reprezentăm.

Promisiunea Noastră

Impulsionăm optimizarea creșterii profitabile și oferim soluții durabile pentru provocările lanțului de aprovizionare.

Slide

Valorile Noastre

Etica

Comportament caracterizat de corectitudine, onestitate și respect.

Integritate

Menținem standarde ridicate fără compromisuri.

Pasiune

Inspirăm excelența printre colegi și parteneri.

Consistență

Fiabilitatea este piatra noastră de temelie. Ne respectăm angajamentele.

Colaborare

Operăm ca o echipă unită, susținându-ne atat reciproc cat și pe partenerii noștri.

Adaptabilitate

Suntem agili și întotdeauna gata să optimizăm nivelul nostru de servicii în beneficiul brandurilor din portofoliul nostru.

Dorința de a crește

Suntem orientați spre viitor, incurajand talentul, stabilind obiective clare de dezvoltare profesională și căutând în mod constant îmbunătățiri.

Slide

Istoria noastră

Cu peste 30 de ani de activitate pe piața din România și relații solide care se întind pe o perioadă de peste 20 de ani cu mulți dintre furnizorii noștri, suntem mândri să fim un jucător important în arena comercială din România.

1974

Compania ELGEKA a fost înființată.

1995

Topul celor 500 de Companii Dinamice.

2000

S-a extins în România.

2001

100 de milioane de Euro cifră de afaceri netă.

2002

ELGEKA-FERFELIS ROMANIA SA se formează.

2017

Top firme de distribuție din România.

2023

75 de milioane de Euro cifră de afaceri netă.

1974

Compania ELGEKA a fost înființată de George și Helen Katsiotis în Grecia.

1995

În Topul celor 500 de Cele Mai Dinamice Companii Europene.

2000

ELGEKA a ales România să fie prima țară în care să-și extindă planurile de intrare în regiunea Balcanilor. ELGEKA a preluat controlul companiei Cosmos în anul 2000 (Cosmos fiind pe piață din 1993).

2001

Cifra de afaceri depășește 100 de milioane de euro NSV.

2002

Elgeka Romania îsi unește activitatea cu Ferfelis Line devenind Elgeka Ferfelis Romania SA

2017

Una dintre cele mai mari companii de distribuție din România.

2023

Cifra de afaceri depășește 75 de milioane de euro NSV.

Conducerea

Consiliul de Administrație al ELGEKA-FERFELIS supraveghează strategia și direcția generală a companiei. Echipa de conducere este construită pe baza unei experiențe extinse și diverse în medii atât românești, cât și globale.

Ioannis Ferfelis

Președinte & Director General

Anthimos Misailindis

Vicepreședinte

Adamantios Lentsios

Membru al Consiliului de Administrație

Slide

Sustenabilitate

Ne propunem o creștere pe termen lung și profitabilitate prin angajamentul nostru față de sustenabilitate și gestionăm impactul asupra mediului prin soluții alternative de management al deșeurilor pentru ambalajele nepericuloase și reciclarea electronicelor și bateriilor vechi.
Noi menținem standarde etice ridicate în toate operațiunile noastre de afaceri. Acest lucru este asigurat prin:

Codul etic de afaceri

Acest cod își ghidează operațiunile și reglementează regulile interne, punând accent pe integritate, imparțialitate, profesionalism, transparență și respect pentru drepturile omului. De asemenea, evidențiază angajamentul nostru față de diversitate și interzice discriminarea, munca copiilor, munca nedeclarată, abuzul de substanțe și orice formă de violență sau hărțuire.

Codul conduitei corporatiste

Noi ne conformăm unor standarde ridicate de conduita corporatista pentru a optimiza eficiența operațională și pentru a asigura echitatea față de acționari și părțile interesate.

Obligațiile sociale

Angajamentele noastre sociale includ comerțul etic, respectarea drepturilor omului, sănătatea și siguranța angajaților, incluziunea și diversitatea, dezvoltarea angajaților, bunăstarea comunității și eforturile anti-corupție. Ne angajăm, de asemenea, să furnizăm consumatorilor produse sigure și de înaltă calitate.